Pensioen Adje

❤️?

Onze Adje fietste zoveel kilometers dat ze bijna vier keer rond de aarde had kunnen zijn geweest. Ze fietste 35 jaar lang elke dag naar haar werk bij Midglas. Na 45 jaar trouwe dienst gaat Adje Roovers vandaag met pensioen. Sinds 1985 fietste ze zo’n 16 km per dag en zo’n 80 km per week. In haar vrije tijd hield ze ook van fietsen. Ze heeft circa 150.000 km, vier keer (!) rond de aarde ?

Na haar opleiding is Adje begon ze in 1975 bij Centraal Assurantiebedrijf in Breda. Nog geen jaar later kwam er een vacature bij zusterbedrijf Midglas Glasassurantie en besloot Adje de sprong te wagen. Ze was daar een bekend gezicht en werd als nieuwe medewerker uitgekozen. Adje is, als specialist op het gebied van maatwerkpolissen, haar Midglas altijd trouw gebleven.

Ze maakte de ontwikkelingen van schrijfmachine via ponsplaatjes naar computers mee en stond veel relaties telefonisch te woord. Terugkijkend na 45 dienstjaren geeft Adje aan:

‘’Het werk in de verzekeringsbranche is in al die jaren wel heel anders geworden. In het begin werd alles getypt en geschreven. Bij het typewerk maakte je met carbonpapier een kopie van een nota of brief voor je eigen administratie. Een prolongatie werd gedraaid met ponsplaatjes. Al snel kwam er bij Midglas één computer. Een enorm bakbeest in vergelijking met de laptops en desktops die we nu gebruiken. Er kon ook altijd maar een persoon tegelijk mee werken. Het laatste jaar ben ik, door Corona, ook thuis gaan werken. Dat was daarvoor eigenlijk ondenkbaar. Ik heb dus ook nog geleerd hoe Teams werkt. Maar iedere dag naar kantoor, is altijd veel leuker geweest. Ik kijk terug op 45 jaar met een leuke baan bij Midglas, heel veel fijne collega’s en veel leuke en jarenlange contacten met tussenpersonen.’’

We danken Adje voor haar tomeloze inzet en loyaliteit en gaan haar echt missen ?

#pensioen #trouwedienst #bndestem

Vacature Voorzitter Raad van Commissarissen

Vacature Voorzitter Raad van Commissarissen

22/06

Vacature
Lees verder
Betrokken Ondernemers Breda

Betrokken Ondernemers Breda

04/05

Lees verder

De Goudse neemt belang in Midglas glasverzekeraar en De Glaslijn

06/04

Persbericht

Lees verder
Meer nieuwsberichten