Platform voor glaszaken

WoCoTo

Midglas is leidend in het woningcorporatiesegment. We bieden hen een uitstekende service en 100% garantie op 24/7 herstel door ons landelijk dekkend netwerk van professionele herstellers.

 

Wat is WoCoTo?

 

WoCoTo is hét platform voor glaszaken. Een uniek concept dat speciaal ontwikkeld is voor bij Midglas verzekerde woningcorporaties.

 

Waarom is WoCoTo ontwikkeld?

 

Het woningcorporatiesegment is binnen Midglas een belangrijk segment. Ondanks het feit dat we markleider zijn in dit segment, willen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Hier zijn we dan ook in 2019 intensief mee bezig geweest in de vorm van onderzoek.

 

We zijn in gesprek gegaan met vele corporaties om de wensen en behoeften te inventariseren. Dit resulteerde in een nieuw platform waardoor we een nog meer waardecreërende dienstverlening kunnen aanbieden aan corporaties en gemeenten.

 

 

WoCoTo is een uniek concept waarin al onze diensten overzichtelijk in één tool zichtbaar zijn. WoCoTo is hét platform voor glaszaken, een must-have om jouw glaszaken onder controle te houden. WoCoTo is onderdeel van een hoge, zelf opgelegde standaard. De Midglas standaard, het minimale wat je mag verwachten van een partner in glaszaken.

Wil je weten welke diensten er in WoCoTo worden aangeboden en hoe wij administratieve lastenverlichting kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons of je adviseur op.

Schaderapportage

Midglas stelt diverse modules beschikbaar voor haar klanten. Eind 2019 zijn we gestart met de module schaderapportage. Deze functionaliteit geeft je real-time inzicht in diverse parameters zoals: aantal meldingen, de top 10 oorzaken van schade en de gemaakte kosten voor deze schade. Daarnaast geven we je inzicht in veelplegers; adressen waar meer dan normaal schade gemeld wordt. Dit zijn gebieden waar preventieve maatregelen handig kunnen zijn.

We kijken er samen naar!

Schaderapportage

Real-time inzicht in schadegevallen

Schadeverhaal

Schade veroorzaakt door derden

Veelplegers

Inzicht in risico-adressen

Schadeverhaal

Woningcorporaties ondervinden regelmatig glasschades. Dat is niet prettig voor zowel de huurder als de woningcorporatie zelf om verschillende redenen. Zo kan een hoge schadelast van invloed zijn op de premie, het eigen risico en mogelijke korting. Graag willen wij als verzekeraar de woningcorporatie helpen om deze schadelast te reduceren. We hebben namelijk veel ervaring en deskundigheid om de schade die is geleden door andermans schuld bij de veroorzaker te verhalen; schadeverhaal.

Ze verankeren zich, als moderne full service dienstverlener, steeds dieper in de VvE markt en creëren met hun 24/7 professioneel directherstel waarde voor de VvE en VvE beheerders.

Recensie van Jelmer van Popta, Meijers

‘‘Vanuit diverse arbeidsdienstverbanden werk ik al bijna 15 jaar met heel veel plezier met Midglas. Ik zie hen als een benaderbare en herkenbare partner met een hoge standaard die ze zelf als minimum vereiste zien. Ze verankeren zich, als moderne full service dienstverlener, steeds dieper in de VvE markt en creëren met hun 24/7 professioneel directherstel waarde voor de VvE en VvE beheerders. Een hele fijne en betrouwbare partner!’‘

Gedurende onze samenwerking zijn wij Midglas gaan waarderen vanwege hun kennis, ervaring en onderscheidend vermogen.

Recensie van Tessa Feller, Raetsheren

‘‘Net als Raetsheren heeft ook Midglas zich gespecialiseerd op het woningbouw segment. Als organisaties hebben wij elkaar op dit vlak dan ook jaren geleden al gevonden. Gedurende onze samenwerking zijn wij Midglas gaan waarderen vanwege hun kennis, ervaring en onderscheidend vermogen. Ze groeien mee met de ontwikkelingen in de door hun bediende sectoren, en ontwikkelen zichzelf en hun dienstverlening voortdurend. De wens en behoefte van de klant, als ook die van het intermediair, staan centraal! Dit zie je terug in hun moderne platform voor glaszaken “WoCoTo”, de dienstverlening van Clarixy en de ruime verzekeringsvoorwaarden. Al met al een kennisspeler en dienstverlener voor wie stilzitten absoluut geen optie is!’‘

Heb je deze maand al ge-WoCoTo-d?

Vraag het direct aan

Neem contact op