Over ons

Over Midglas

Midglas is met trots marktleider binnen het segment glasverzekeringen, een segment waarin specialistische kennis en vakwerk centraal staan. Midglas werd in 1911 opgericht door ondernemers, voor ondernemers die collectief het risico van glasbreuk wilden dragen. Met meer dan 100 jaar glaservaring durven we de positie van specialist te claimen.

Jurgen Quaars – algemeen directeur Midglas

Sinds 2016 ben ik toegetreden tot de directie van Midglas. Waarom? Wat ik hier enorm waardeer is de persoonlijke benadering die inherent is aan een 100% klantgerichte organisatie. De klant staat centraal en wij doen alles voor een tevreden klant. Wederzijds vertrouwen is hierin van groot belang.

We zijn een team van experts. Toegankelijkheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke competenties om lid te worden van de Midglas-familie. We zijn een verzekeraar met een familiair karakter en trots op onze Brabantse wortels.

Heeft u een vraag voor mij?
j.quaars@midglas.nl

06-14645721

Jurgen Quaars (algemeen directeur Midglas)

Visie

Midglas is marktleider en onze ambitie is dit te blijven. Stilzitten is dus geen optie, ontwikkelen is de enige juiste weg. We ontwikkelen ons van verzekeraar naar full-service dienstverlener waarbij glas de kern is en zal blijven maar waarop aanvullende diensten ontwikkeld worden. De wensen van de klant staan hierin centraal die we vervullen op onze persoonlijke benadering.

We verankeren ons steeds dieper in bestaande markten en verbreden onze scope richting nieuwe markten. Midglas is een leidende speler in de markt van glas, de markt kan niet meer om Midglas heen.

Onze 5 kernwaarden

  • Ondernemerschap
  • Vakmanschap
  • Betrouwbaarheid
  • Persoonlijke benadering
  • Betrokkenheid
stamp.png

> 100 jaar

Ervaring in glas

24/7

Directherstel

800.000

Verzekerde adressen

Marco Faber, Key Accountmanager

''De kracht van samenwerken en de betrokkenheid met ons intermediair, om te komen tot de beste verzekeringsoplossing voor hun relaties, is voor mij het allerbelangrijkst.''

Marco Faber, Key Accountmanager
Marlène van den Bliek, Teamleider binnendienst

''We zetten ons maximaal in voor onze klant, weten van aanpakken en houden van een persoonlijke benadering.''

Marlène van den Bliek, Teamleider binnendienst

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem contact op