Betrokken Ondernemers Breda

Betrokken Ondernemers Breda verbindt ondernemers en maatschappelijke partijen in de gemeente zodat we samen Breda sterker maken. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven en maatschappelijke organisaties gezamenlijk en uit eigen beweging maatschappelijke thema’s aanpakken, zodat we grote en duurzame impact maken in onze stad. Wij inspireren, adviseren en activeren het netwerk om in co-creatie bedrijfsmedewerkers te mobiliseren voor bedrijfsvrijwilligerswerk, om met hoofd, hart of handen iets voor een ander te doen. Door het maken van matches tussen bedrijven en organisaties zetten we ideeën en wensen om in praktische resultaten.

“We vinden het belangrijk om onderdeel uit te maken van hét netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers, om zo samen ‘onze stad’ nog mooier te maken”, vertelt Victorine Hollaers, intern accountmanager bij Midglas.

Wat hopen Victorine en haar collega’s van Midglas te bereiken met het lidmaatschap van BOB? 
“Door deelname hopen we duurzaam impact te kunnen maken op mens en omgeving. Daarnaast verwachten we sociale binding met stichtingen en de andere betrokken partners te kunnen creëren.”

Bron: Betrokken Ondernemers Breda

Bloemen na opzegging langstlopende polis

Bloemen na opzegging langstlopende polis

22/03

Lees verder
Midglas zet in op AI samen met AethiQs

Midglas zet in op AI samen met AethiQs

25/01

Persbericht

Lees verder
Vacature Voorzitter Raad van Commissarissen

Vacature Voorzitter Raad van Commissarissen

22/06

Vacature
Lees verder
Meer nieuwsberichten